
Krydret sørvestlig kålsalat
oppskriften på spicy southwestern slaw er perfekt som tilbehør til grillretter eller som en frisk salat. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 kopper strimlet kål
- 1 gulrot, revet
- 1 løk, hakket
- 1 rød paprika, hakket
- 1 jalapeño, uten frø og hakket
- 1 spiseskje hakket frisk koriander
- 1/2 kopp rapsolje
- 2 spiseskjeer eplesidereddik
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 1 teskje cayennepepper
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland sammen kål, gulrot, løk, rød paprika, jalapeño og koriander. Sett til side.
- 2I en liten bolle, visp sammen olje, eddik, sukker, cayennepepper, salt og pepper. Hell over grønnsaksblandingen og vend godt. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst én time.