
Høst-succotash
Lær hvordan du lager en deilig autumn succotash, perfekt for høstsesongen. En enkel oppskrift som gir smakfulle porsjoner til hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 skiver tyktskåret bacon (ca. 2 unser), hakket
- 2. 1 sjalottløk, finhakket
- 3. 2 kopper fersk edamame eller tint edamame, eller en 10-unse pakke frosne baby lima-bønner, tint
- 4. 1 pund frosne maiskjerner, tint
- 5. 1/4 kopp vann
- 6. 1/4 kopp hakket fersk italiensk persille
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en stor, tung stekepanne over middels høy varme. Tilsett bacon og stek til fettet begynner å slippe, ca. 1 minutt. Tilsett sjalottløk og stek til bacon og sjalottløk begynner å bli brune, ca. 3 minutter. Tilsett edamame, mais og 1/4 kopp vann, og kok til grønnsakene er møre, ca. 5 minutter. Overfør til en bolle og dryss over persille.
- 22. Varm opp en stor, tung stekepanne over middels høy varme. Tilsett bacon og stek til fettet begynner å slippe, ca. 1 minutt. Tilsett sjalottløk og stek til bacon og sjalottløk begynner å bli brune, ca. 3 minutter. Tilsett edamame, mais og 1/4 kopp vann, og kok til grønnsakene er møre, ca. 5 minutter. Overfør til en bolle og dryss over persille.


