Hello Fresh Mobile Banner
Hvitløkssoppfondue

Hvitløkssoppfondue

oppskrift på hvitsløksmushroom fondue. perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage, full av smak og kremet konsistens.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/4 kopp hakket hvit løk
  • 1/2 kopp kantarellsopper
  • 1/2 kopp skivede shiitakesopper
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 spiseskje hakket frisk timian
  • 1 teskje malt chile de arbol eller 1 frisk chile de arbol, skåret i runder
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3/4 kopp tørr hvitvin
  • 2 kopper revet Monterey Jack-ost
  • 2 kopper revet Oaxaca-ost eller mozzarella
  • 1 spiseskje maisstivelse
  • Serveringsforslag: crostini eller dine favorittcrudités

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Spesialutstyr: en fonduegryte.
  3. 3Varm opp olivenoljen i en middels stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett løken og kok til den er gjennomsiktig, ca. 3 minutter. Tilsett kantarellene, shiitakesoppene og hvitløken, og kok på middels varme til soppen er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Tilsett timian og chili de arbol, og bland godt til alt er jevnt fordelt. Krydre med salt og pepper. Ta soppen ut og legg den på en tallerken.
  4. 4I den samme pannen, tilsett hvitvinen og la den småkoke. Vend monterey jack- og oaxaca-osten med maisstivelsen til de er godt dekket. Rør osten sakte inn i pannen, og fortsett å røre forsiktig til osten er smeltet og glatt.
  5. 5Hell over i en fonduegryte og hold den varm. Topp med de reserverte soppene, og server med crostini eller dine favorittcrudités.