Injera-brød

Injera-brød

lær hvordan du lager injera, det tradisjonelle etiopiske brødet, med vår enkle oppskrift. perfekt for en autentisk etiopisk måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1, 2 pund selvhevende mel
  • 2. 1/2 pund grovmelet hvetemel
  • 3. 1 teskje bakepulver
  • 4. En klype salt
  • 5. 16 unser brusende vann

Fremgangsmåte

  1. 1Bland de tørre ingrediensene, og tilsett deretter vannet. Rør til en jevn, tynn røre. Varm opp en stor non-stick panne. Hell i nok røre til å dekke bunnen av pannen, og vipp pannen for å fordele røren jevnt over bunnen. Sett pannen tilbake på varmen. Når det dannes små hull på overflaten, tar du ut injeraen. Stek kun på én side. Gjenta med resten av røren.