Sitron- og valmuebiscotti

Sitron- og valmuebiscotti

oppskriften på lemon poppy seed biscotti er perfekt for en søt og sprø småkake. enkel å lage, ideell til kaffepausen eller som gave.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp finhakkede mandler
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1 ss sitronskall
  • 3 ss valmuefrø
  • 1 egg
  • 2 eggehviter
  • 1 teskje sitronekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Bland mel, sukker, malte mandler, bakepulver og natron.
  3. 3Bland sitrusskall, valmuefrø, egg, eggehviter og sitronekstrakt. Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt. Form deigen til to avlange ruller.
  4. 4Legg rullene på det forberedte stekebrettet. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter. La dem avkjøle litt, og skjær deretter diagonalt i skiver på ca. 1,5 cm tykkelse. Stek skivene i ytterligere 8–10 minutter til de er tørre. La dem avkjøle helt, og oppbevar i en lufttett beholder.