Tater Tots

Tater Tots

lær hvordan du lager perfekte tater tots hjemme med denne enkle oppskriften. perfekt som snacks eller tilbehør til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 poteter, skrellet og i terninger
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 1 stort egg, lett pisket
  • Krydret salt
  • Sort pepper
  • Rapsolje, til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok potetene i kokende vann til de er møre. Deretter mos dem med en presse eller matmølle, eller mos dem med en gaffel for en mer klumpete tekstur.
  3. 3Tilsett mel, egg, litt krydret salt og pepper, og bland godt.
  4. 4Form dem til baller, og trykk dem lett flate til skiver. La dem avkjøle helt.
  5. 5Varm opp litt rapsolje i en støpejernspanne og stek de avkjølte potetballene til de er gylne. La dem renne av på et kjøkkenpapir.
  6. 6Du kan fryse potetballene etter steking. Ta dem ut av fryseren når du skal bruke dem, og varm dem opp i en ovn på 200 °C i 10 til 12 minutter.