
Tater Tots
lær hvordan du lager perfekte tater tots hjemme med denne enkle oppskriften. perfekt som snacks eller tilbehør til middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 poteter, skrellet og i terninger
- 1/2 kopp hvetemel
- 1 stort egg, lett pisket
- Krydret salt
- Sort pepper
- Rapsolje, til steking
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok potetene i kokende vann til de er møre. Deretter mos dem med en presse eller matmølle, eller mos dem med en gaffel for en mer klumpete tekstur.
- 3Tilsett mel, egg, litt krydret salt og pepper, og bland godt.
- 4Form dem til baller, og trykk dem lett flate til skiver. La dem avkjøle helt.
- 5Varm opp litt rapsolje i en støpejernspanne og stek de avkjølte potetballene til de er gylne. La dem renne av på et kjøkkenpapir.
- 6Du kan fryse potetballene etter steking. Ta dem ut av fryseren når du skal bruke dem, og varm dem opp i en ovn på 200 °C i 10 til 12 minutter.