Spagettisaus med kjøttdeig

Spagettisaus med kjøttdeig

Lær hvordan du lager en smakfull spaghetti saus med kjøttdeig. En enkel oppskrift for en rask og deilig middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 liten grønn paprika, terninger
  • 5. 1 boks (28 unser) hakkede tomater
  • 6. 1 boks (16 unser) tomatsaus
  • 7. 1 boks (6 unser) tomatpuré
  • 8. 2 teskjeer tørket oregano
  • 9. 2 teskjeer tørket basilikum
  • 10. 1 teskje salt
  • 11. 1/2 teskje svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen storfekjøtt, løk, hvitløk og grønn paprika i en stor kjele. Kok opp og rør til kjøttet er brunt og grønnsakene er møre. Sil av fettet.
  2. 22. Rør inn hakkede tomater, tomatsaus og tomatpuré i pannen. Krydre med oregano, basilikum, salt og pepper. La spagettisausen småkoke i én time, og rør av og til.