
Sørvestlig spaghetti
oppskrift på southwestern spaghetti, en smakfull og enkel rett med krydret saus og ferske ingredienser, perfekt for en rask hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund spaghetti
- 1 (28-unse) boks hakkede tomater
- 1 teskje løkflak
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1 buljongterning med lavt natriuminnhold, knust
- 2 sylteagurpjallapenos, frøet og hakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1/4 kopp revet Parmesan
Fremgangsmåte
- 1Kok spaghetti i henhold til pakkens anvisninger. Sil av vannet og sett til side.
- 2I en blender, bland tomater, løkflak, hvitløkspulver, buljongterning og jalapeño. Kjør til det er jevnt. Hell blandingen over i en kjele og sett den på middels høy varme. La det småkoke i 5 minutter. Krydre etter smak med salt og svart pepper.
- 3Overfør spaghetti til et serveringsfat og hell sausen over. Strø revet parmesan over toppen.
- 4Server med hvitløksbrød fra frysedisken, kokt i henhold til pakkens anvisninger.