Hello Fresh Mobile Banner
Ristet, krydret ananas med pasjonsfruktglasur

Ristet, krydret ananas med pasjonsfruktglasur

oppskrift på ristede spicy ananas skåret i terninger med en søt og krydret pasjonsfruktglasur, perfekt som dessert eller snacks

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper sukker
  • 2. 1 ½ kopper vann
  • 3. 1 vaniljestang delt
  • 4. ¼ kopp mørk rom
  • 5. 1 spiseskje finhakket ingefær
  • 6. 2 thai-bird chili
  • 7. 1 banan, hakket
  • 8. 1 spiseskje pasjonsfrukt-sirup (eller 2 spiseskjeer puré)
  • 9. 1 spiseskje rosa pepperkorn, til pynt
  • 10. 1 moden ananas, skrelt (kostarikansk)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader. I en liten kjele, bland sammen sukker, vann og vaniljebønne, og kok opp til det blir gyldent. Tilsett rom, ingefær, chili, banan, pasjonsfrukt og rør godt. La det avkjøle, deretter kjør det i en food processor til det er jevnt. Sil av og sett til side. Legg ananas i en grunn bakeform og pensle på glasuren. Stek i 1 ½ time, og pensle med jevne mellomrom, hver 15. til 20. minutt. Ta vare på den varme sausen i bakeformen til servering.