Røstede fingerpoteter med friske urter og hvitløk

Røstede fingerpoteter med friske urter og hvitløk

oppskrift på deilige bakte fingerling poteter med friske urter og hvitløk, perfekt som tilbehør til middagen

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pints fingerling-poteter
  • 2. 2 kvister fersk rosmarin
  • 3. 2 til 3 kvister fersk salvie
  • 4. 3 kvister fersk timian
  • 5. 6 hvitløksfedd, hele
  • 6. 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, pluss litt til stekebrettet
  • 7. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit og plasser et stekebrett inni for å varme det opp.
  2. 22. Tilsett poteter, rosmarin, salvie, timian og hvitløk i en middels stor bolle. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
  3. 3Fjern stekebrettet fra ovnen, pensle lett med olivenolje, og hell potetene ut på brettet.
  4. 4Sett brettet i ovnen og reduser temperaturen til 425 grader Fahrenheit.
  5. 5Stek i 20 minutter, eller til potetene er sprø på utsiden og møre på innsiden.