
Røstede fingerpoteter med friske urter og hvitløk
oppskrift på deilige bakte fingerling poteter med friske urter og hvitløk, perfekt som tilbehør til middagen
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pints fingerling-poteter
- 2. 2 kvister fersk rosmarin
- 3. 2 til 3 kvister fersk salvie
- 4. 3 kvister fersk timian
- 5. 6 hvitløksfedd, hele
- 6. 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, pluss litt til stekebrettet
- 7. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit og plasser et stekebrett inni for å varme det opp.
- 22. Tilsett poteter, rosmarin, salvie, timian og hvitløk i en middels stor bolle. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
- 3Fjern stekebrettet fra ovnen, pensle lett med olivenolje, og hell potetene ut på brettet.
- 4Sett brettet i ovnen og reduser temperaturen til 425 grader Fahrenheit.
- 5Stek i 20 minutter, eller til potetene er sprø på utsiden og møre på innsiden.