
Soppfylte kjøttboller
oppskrift på mushroom stuffing balls - deilige og enkle soppfylte kuler som passer perfekt som forrett eller snacks. lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 unser ferske sopp, hakket
- 2. 1 middels stor løk, hakket
- 3. 1/2 kopp smør, smeltet
- 4. 4 egg, pisket
- 5. 2 teskjeer tørket persilleflak
- 6. 1/8 teskje hvitløkspulver
- 7. 1/2 kopp revet Parmesanost
- 8. 2 1/2 kopper krydrede tørr brødsmuler
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. I en stor bolle blander du sammen sopp, løk, smør, egg, persille, hvitløkpulver og Parmesanost til en jevn blanding. Tilsett gradvis brødsmuler til blandingen er fast nok til å forme til baller. Form til 5 cm store baller og legg dem på bakepapirkledte stekebrett.
- 33. Stek i 18 minutter i den forvarmede ovnen, til bunnen er lett brunet. Anrett på et serveringsfat og server varm eller lun.