Hello Fresh Mobile Banner
MeXicansk frittata

MeXicansk frittata

Lær hvordan du lager en deilig mexican frittata. En perfekt frokostrett med smak av chili, ost og grønnsaker. Rask og enkel oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 spiseskje olivenolje
  • 2 til 3 grønne løk eller vårløk, skivet (bare de hvite og lysegrønne delene)
  • 3 store egg
  • 1 spiseskje vann
  • 1 spiseskje hakket fersk koriander
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp mexicansk crema eller rømme
  • 1/4 kopp revet Oaxaca- eller mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  3. 3I en 20-centimeters non-stick, ovnsfast stekepanne, varm opp oljen over middels varme.
  4. 4Tilsett de grønne løkene og kok til de er myke, ca. 3 minutter.
  5. 5I mellomtiden, i en middels stor bolle, visp eggene med 1 spiseskje vann.
  6. 6Tilsett koriander og krydre med salt og pepper.
  7. 7Hell eggeblandingen i pannen og kok.
  8. 8Tilsett eggene og korianderen i pannen og krydre med salt og pepper.
  9. 9Stek i ca. 8 minutter, og løft kantene med en slikkepott for å la ukokt egg flyte ned til bunnen.
  10. 10Hell over den meksikanske rømmen og dryss over osten.
  11. 11Sett pannen i ovnen og stek til den er puffet og gyllen, ca. 8–10 minutter.
  12. 12Server varm eller romtemperert.