Hello Fresh Mobile Banner
Multigrain-toast med eggerøre og kanadisk bacon

Multigrain-toast med eggerøre og kanadisk bacon

Lær hvordan du lager deilige multigrain toasts med myk eggerøre og sprø kanadisk bacon. Perfekt for en næringsrik og smakfull frokost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 7 spiseskjeer usaltet smør
  • 6 skiver multigrønnbrød
  • 9 store egg
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje svart pepper
  • 6 oz skivet kanadisk bacon, hakket
  • 6 spiseskjeer rømme
  • 2 spiseskjeer hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Sett ovnracket i midten og forvarm ovnen til 230°C. Smelt 6 spiseskjeer smør, og pensle det på begge sider av brødet. Bruk en 6,5 cm rund utstikker eller kanten av et glass til å stikke ut en sirkel i midten av hver brødskive. Legg brødskivene (og utstikkene) på et stort bakepapirkledd stekebrett og rist i ovnen, uten å vende dem, til de er gylne, ca. 8 minutter. Overfør hver toast (med sirkelen) til en tallerken. Mens brødet ristes, visp lett sammen egg, salt og pepper i en bolle. Stek bacon i den gjenværende spiseskjeen smør i en 30 cm non-stick stekepanne over moderat høy varme, og rør av og til til det er lett brunt, 1 til 2 minutter. Tilsett eggene og kok uten å røre, til de begynner å stivne rundt kantene, ca. 1 minutt, deretter kok, og rør av og til med en slikkepott, til de er akkurat stivnet, ca. 1 minutt til. Fordel eggeblandingen i brødhullene og topp med rømme og gressløk.