Hello Fresh Mobile Banner
Gresskarpai-grøt

Gresskarpai-grøt

oppskrift på pumpkin pie oatmeal - en varm og næringsrik frokost med smak av gresskar, krydder og havre. perfekt for høsten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kan (12 unser) fettfri kondensert melk, Carnation®
  • 1/2 kopp gresskarpai-fyll, Libby's®
  • 1 1/4 kopper hurtigkokte havregryn, Quaker®
  • 3 spiseskjeer hakkede pecannøtter, Planters®

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele, bland kondensert melk og gresskarpai-fyll. Kok opp over middels høy varme. Tilsett havregryn; kok og rør i 1 minutt eller til det tykner. Rør inn 2 spiseskjeer av pecanene. Topp hver porsjon med litt av de resterende 1 spiseskjeene pecanene.