
Cappuccino-pai
oppskrift på cappuccino pie, en smakfull dessert med rik kaffearoma og kremaktig tekstur. perfekt for kaffelskere og dessertentusiaster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 (9 tommers) ferdiglaget grahamkjeksbunn, sjokolade
- 1 (3,5 unser) pakke instant vaniljepuddingblanding
- 3 spiseskjeer instant kaffepulver
- 1 kopp kald melk
- 1 (12 unser) beholder med frossen pisket krem, tint
- 1,5 unser melkesjokolade, sjokoladebar
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle blander du puddingblandingen og kaffegranulat. Tilsett melk og visp til det er glatt. Vend inn en tredjedel av den piskede kremen og hell blandingen i bunnen. Sett i kjøleskapet i 30 minutter.
- 2Fordel resten av den piskede kremen over pai-fyllet og sett i kjøleskapet i ytterligere 2 til 3 timer. Hvis du ønsker pynt, myk opp sjokoladeplaten i mikrobølgeovnen på lav effekt i 30 sekunder. Lag forsiktig sjokoladekrøller med en grønnsaksskreller. Strø krøllene over paien før servering.