Cappuccino-pai

Cappuccino-pai

oppskrift på cappuccino pie, en smakfull dessert med rik kaffearoma og kremaktig tekstur. perfekt for kaffelskere og dessertentusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 (9 tommers) ferdiglaget grahamkjeksbunn, sjokolade
  • 1 (3,5 unser) pakke instant vaniljepuddingblanding
  • 3 spiseskjeer instant kaffepulver
  • 1 kopp kald melk
  • 1 (12 unser) beholder med frossen pisket krem, tint
  • 1,5 unser melkesjokolade, sjokoladebar

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle blander du puddingblandingen og kaffegranulat. Tilsett melk og visp til det er glatt. Vend inn en tredjedel av den piskede kremen og hell blandingen i bunnen. Sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  2. 2Fordel resten av den piskede kremen over pai-fyllet og sett i kjøleskapet i ytterligere 2 til 3 timer. Hvis du ønsker pynt, myk opp sjokoladeplaten i mikrobølgeovnen på lav effekt i 30 sekunder. Lag forsiktig sjokoladekrøller med en grønnsaksskreller. Strø krøllene over paien før servering.