
Søt fruktkompoundsmør
oppskrift på søt fruktkompoundsmør som er perfekt til brød, vafler og ostebord. enkel, rask og smakfull måte å bruke frukt på.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 2 staver usaltet smør (1 kopp), romtemperert
- 1/4 kopp bjørnebærsyltetøy
- 1 spiseskje finhakkede ferske mynteblader
- 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Tilsett smøret i en stor blandebolle og rør det godt sammen med en tresleiv eller slikkepott til det er glatt. Ha i syltetøyet, mynten og saltet, og vend det forsiktig inn til det er delvis blandet. Rull deigen til en logg ved hjelp av et bakepapir, eller press den ned i en ramekin, og sett den i kjøleskapet til den er fast, ca. 2 timer. Server på pannekaker, vafler eller fransk toast.