
Sørvestlig Caesar-salat
Lær hvordan du lager en deilig southwestern caesar salad med en moderne vri. Perfekt som forrett eller lett måltid, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 1 (36 gram) pose med tørket fajitakrydder
- 1 kopp majones
- 2/3 kopp revet Parmesanost
- 1/2 kopp rømme
- 2 ansjosfiléter
- 4 vårløk, hakket
- 1 spiseskje hakket frisk persille
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 1 hermetisk chipotle-pepper
- 1 1/2 teskjeer finhakket hvitløk
- 1 teskje Worcestershire-saus
- 8 kopper romainesalat, revet i biter
- 1/2 kopp hvitløkskrydrede croutoner
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 1 rød paprika, skåret i tynne ringer
- 1 gul paprika, skåret i tynne ringer
- 1 oransje paprika, skåret i tynne ringer
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørs grill til høy varme og pensle risten lett med olje.
- 2Strø kyllingbrystene med fajitakrydder, og grill i omtrent 4 minutter på hver side, eller til de ikke lenger er rosa og saften renner ut. La dem avkjøle, og skjær deretter i bitestore strimler.
- 3I en blender eller food processor, bland majones, revet Parmesanost, rømme, ansjoser, grønn løk, persille, Dijon-sennep, chipotle-pepper, hvitløk og Worcestershire-saus. Kjør til det er jevnt og glatt.
- 4Legg romainesalat i en stor bolle, og topp med croutoner, revet Parmesanost og rød, gul og orange paprika. Legg kyllingen oppå, og hell dressingen over.