
Raspberry Marshmallows
lær hvordan du lager deilige hjemmelagde bringebær marshmallows med denne enkle oppskriften. perfekt som søttilbehør eller gave!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1 1/2 kopper sukker
- 1/2 kopp vann
- 1/2 kopp lys mais sirup
- 4 eggehviter
- 2 spiseskjeer gelatinpulver
- 4 spiseskjeer kaldt vann
- 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
- 2 spiseskjeer tørkede bringebærpulver (se notat)
- 1 eske maisstivelse, etter behov
- Trepinner, etter behov
- Serveringsforslag: Din favorittdessertfondue
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en 8x8 tommers form.
- 2Bland sukker, vann og mais sirup i en kjele utstyrt med et sukkertermometer. Kok opp og kok til "myk ball"-stadium, omtrent 235 grader Fahrenheit.
- 3I mellomtiden, i en kjøkkenmaskin utstyrt med visp, pisk eggehvitene til myke topper dannes.
- 4I en liten bolle, dryss gelatin over de 2 spiseskjeene vann og la det løse seg opp.
- 5Når sirupen når 235 grader Fahrenheit, fjern den fra varmen, tilsett gelatinen og bland godt. Hell sirupen i de piskede eggehvitene. Tilsett vanilje og fortsett å piske til stiv. Tilsett de tørkede bringebærpulveret for å få en rosa farge.
- 6Fordel blandingen i en bakeform på 8 tommer, kledd med bakepapir som er lett strødd med maisstivelse. Bakepapiret skal gå opp langs sidene av formen. Marshmallow-laget skal være omtrent 1 tomme tykt. La det avkjøle, og kutt deretter i 1-tommers kvadrater, dypp kniven i maisstivelse om nødvendig, og vend dem lett i maisstivelse for å forhindre at de kleber seg sammen. Tre dem på spyd og dypp i din favoritt dessertfondue.