
Sørvestlig blomkål- og skinkesuppe
oppskrift på sunn og smakfull blomkål- og skinkesuppe. perfekt for en varmende middag på høsten eller vinteren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/2 kopp hakket løk
- 2 bokser (14,5 unser) kyllingbuljong
- 3 1/2 kopper blomkålbuketter
- 1 kopp hakket kokt skinke
- 1 1/2 kopper revet Pepper Jack-ost
- 1/4 kopp potetflak
- 5 spiseskjeer hakket fersk koriander
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte over middels varme, kok løk i olje til den akkurat begynner å bli brun. Hell i buljong og kok opp. Rør inn blomkål, kok opp igjen og kok til blomkålen er mør, ca. 2 til 5 minutter.
- 2Fjern halvparten av blomkålen og kjør den glatt i en blender eller foodprocessor. Ha den tilbake i gryten sammen med skinke og ost, og kok til osten er smeltet. Rør inn potetflak og varm opp. Server med koriander på toppen.