California-salatkopper
Lær hvordan du lager deilige california lettuce cups - en lett og frisk forrett perfekt for sommeren. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp limejuice (fra omtrent 4 små eller 2 store lime)
- 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
- 3/4 teskje salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 4 røde grapefrukter
- 2 avokadoer
- 1/2 kopp ristet mandler, grovhakket
- 1 serranoskive, grovhakket
- 1/2 kopp ferske korianderblader, grovhakket
- 1 hode Boston- eller smørsalat, blader atskilt, vasket og tørket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en liten bolle visper du sammen limesaft, olivenolje, en halv teskje av saltet og svart pepper. Sett til side.
- 3Del grapefruktene i segmenter: For hver grapefrukt, skjær av toppen og bunnen; sett grapefrukten på en av de flate sidene og fjern skallet og det hvite laget, følg kurven av frukten. Arbeid over en middels stor bolle, bruk en skrellekniv til forsiktig å skjære ned langs sidene av segmentene, og løsne dem fra membranene og over i bollen. Kast membranene.
- 4Del avokadene i to, fjern steinen, og skrap ut kjøttet med en stor skje. Skjær det i terninger og legg avokadobitene i bollen sammen med grapefruktssegmentene. Tilsett mandler, chili, koriander, den resterende kvart teskjeen salt og dressingen, og vend forsiktig.
- 5Fyll salatbladene med blandingen og server.