California-salatkopper

California-salatkopper

Lær hvordan du lager deilige california lettuce cups - en lett og frisk forrett perfekt for sommeren. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp limejuice (fra omtrent 4 små eller 2 store lime)
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 3/4 teskje salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 4 røde grapefrukter
  • 2 avokadoer
  • 1/2 kopp ristet mandler, grovhakket
  • 1 serranoskive, grovhakket
  • 1/2 kopp ferske korianderblader, grovhakket
  • 1 hode Boston- eller smørsalat, blader atskilt, vasket og tørket

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en liten bolle visper du sammen limesaft, olivenolje, en halv teskje av saltet og svart pepper. Sett til side.
  3. 3Del grapefruktene i segmenter: For hver grapefrukt, skjær av toppen og bunnen; sett grapefrukten på en av de flate sidene og fjern skallet og det hvite laget, følg kurven av frukten. Arbeid over en middels stor bolle, bruk en skrellekniv til forsiktig å skjære ned langs sidene av segmentene, og løsne dem fra membranene og over i bollen. Kast membranene.
  4. 4Del avokadene i to, fjern steinen, og skrap ut kjøttet med en stor skje. Skjær det i terninger og legg avokadobitene i bollen sammen med grapefruktssegmentene. Tilsett mandler, chili, koriander, den resterende kvart teskjeen salt og dressingen, og vend forsiktig.
  5. 5Fyll salatbladene med blandingen og server.