
Fruktfylte tommeltrykk-kjeks
oppskrift på deilige thumbprint-kjeks fylt med frukt, perfekte som søtt til kaffekoppen eller som gave
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 32 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke (17,5 oz.) Pillsbury® Sukker Kokie Bland
- 2 ssps. Pillsbury BEST® All Purpose Mel
- 1/2 kopp smør, myknet*
- 1 stort egg
- 1 ts. vaniljeekstrakt
- 2 eggehviter, pisket til skum
- 1 1/2 kopper finhakkede pekannøtter
- 3/4 kopp Smucker's® Orchard's Finest® Pacific Mountain Jordbærsyltetøy, eller annet smakstilsetning fra Orchard's Finest
Fremgangsmåte
- 1Varm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Dekk bakepapir på stekebrett, om ønskelig.
- 2Bland kokie, mel, mykt smør, egg og vanilje i en middels stor bolle. Rør med en skje til en myk deig er dannet.
- 3Bruk en måleskje for å ta opp deig, og form den til kuler på 3/4 tommer. Dypp dem i eggehvite, og rull dem deretter i pekannøtter. Legg dem på det forberedte stekebrettet. Lag en rund fordypning i midten av hver kokie.
- 4Stek i 10 minutter. Lag en rund fordypning i kokiene igjen. Fyll hver med 1/2 teskje syltetøy. Stek ytterligere 2 minutter, eller til de er lett brune. Avkjøl på stekebrettet i 5 minutter. Overfør til en avkjølingsrist. La dem avkjøle helt.
- 5*For å myke opp smør: Varm innpakket smør i mikrobølgeovnen i 10 til 15 sekunder.