Fruktfylte tommeltrykk-kjeks

Fruktfylte tommeltrykk-kjeks

oppskrift på deilige thumbprint-kjeks fylt med frukt, perfekte som søtt til kaffekoppen eller som gave

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 32 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (17,5 oz.) Pillsbury® Sukker Kokie Bland
  • 2 ssps. Pillsbury BEST® All Purpose Mel
  • 1/2 kopp smør, myknet*
  • 1 stort egg
  • 1 ts. vaniljeekstrakt
  • 2 eggehviter, pisket til skum
  • 1 1/2 kopper finhakkede pekannøtter
  • 3/4 kopp Smucker's® Orchard's Finest® Pacific Mountain Jordbærsyltetøy, eller annet smakstilsetning fra Orchard's Finest

Fremgangsmåte

  1. 1Varm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Dekk bakepapir på stekebrett, om ønskelig.
  2. 2Bland kokie, mel, mykt smør, egg og vanilje i en middels stor bolle. Rør med en skje til en myk deig er dannet.
  3. 3Bruk en måleskje for å ta opp deig, og form den til kuler på 3/4 tommer. Dypp dem i eggehvite, og rull dem deretter i pekannøtter. Legg dem på det forberedte stekebrettet. Lag en rund fordypning i midten av hver kokie.
  4. 4Stek i 10 minutter. Lag en rund fordypning i kokiene igjen. Fyll hver med 1/2 teskje syltetøy. Stek ytterligere 2 minutter, eller til de er lett brune. Avkjøl på stekebrettet i 5 minutter. Overfør til en avkjølingsrist. La dem avkjøle helt.
  5. 5*For å myke opp smør: Varm innpakket smør i mikrobølgeovnen i 10 til 15 sekunder.