
Spinat- og spaghetti squash-quiche
oppskrift på spinat og spaghetti squash quiche. en enkel og sunn rett som passer til frokost, lunsj eller middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp frossen hakket spinat, tint, avrent og presset tørr
- 2. 1/2 kopp kokt, revet spaghetti squash
- 3. 1 sammenpisket egg
- 4. 3 eggehviter
- 5. 1 (12 væskeons) boks kondensert skummet melk
- 6. 1 kopp mozzarellaost med litt fettinnhold
- 7. matlagingsspray
- 8. 1/3 kopp brødsmuler
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Stikk flere ganger i squashen med en gaffel, og plasser den i en mikrobølgesikker form. Mikrobølges på høy effekt i 10 minutter, snu den, og fortsett å koke i ytterligere 10 minutter. Squashkjøttet skal være veldig mørt inni. La den avkjøle.
- 33. Del squashen i to på langs og fjern frøene. Riv 1/2 kopp av squashen og legg det i en bolle. Rør inn egg, eggehviter, kondensert melk, mozzarellaost og spinat til det er godt blandet. Spray en 23 cm paiform eller quicheform med matlagingsspray. Fordel brødsmuler i bunnen og rundt kantene for å dekke. Hell eggeblandingen i den forberedte formen.
- 44. Stek quichen i den forvarmede ovnen i 45 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La den avkjøle i minst 10 minutter før du skjærer i den. Server varm eller romtemperert.