Limoncello og sitronkremfruktterte

Limoncello og sitronkremfruktterte

oppskrift på en frisk og smakfull limoncello og sitronkrem fruktterte, perfekt for sommerdager og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 ferdigkjøpt svampkake- eller tertebunn, 30 cm i diameter, tilgjengelig i frukt- eller bakervareravdelingen
  • 2. 2 unser avkjølt limoncello-likør
  • 3. 1 kopp kremfløte
  • 4. 1 kopp mascarponeost
  • 5. 1/3 kopp sitronkrem
  • 6. 1/2 pint bringebær
  • 7. 1/2 pint bjørnebær
  • 8. 2 teskjeer sitronzest
  • 9. 2 spiseskjeer veldig tynne skiver av mynteblader

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern tartkaken fra emballasjen, legg den på et kakefat og dynk den med likøren. I en liten bolle visper eller rører du sammen krem, mascarponeost og sitroncurd. Fyll tarten med osteblandingen og pynt med bær, sitronskall og mynte.