
Limoncello og sitronkremfruktterte
oppskrift på en frisk og smakfull limoncello og sitronkrem fruktterte, perfekt for sommerdager og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 ferdigkjøpt svampkake- eller tertebunn, 30 cm i diameter, tilgjengelig i frukt- eller bakervareravdelingen
- 2. 2 unser avkjølt limoncello-likør
- 3. 1 kopp kremfløte
- 4. 1 kopp mascarponeost
- 5. 1/3 kopp sitronkrem
- 6. 1/2 pint bringebær
- 7. 1/2 pint bjørnebær
- 8. 2 teskjeer sitronzest
- 9. 2 spiseskjeer veldig tynne skiver av mynteblader
Fremgangsmåte
- 1Fjern tartkaken fra emballasjen, legg den på et kakefat og dynk den med likøren. I en liten bolle visper eller rører du sammen krem, mascarponeost og sitroncurd. Fyll tarten med osteblandingen og pynt med bær, sitronskall og mynte.



