
Barresalat med asparges
oppskrift på en frisk og lett skivet asparges salat, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 bunt asparges
- 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- Skall og saft av 1 sitron
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 4 til 5 skiver avshavet pecorino eller Parmigiano-Reggiano
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Rens og trim aspargesen; fjern de seige endene og tipsene (du kan forvelle og bruke tipsene i en annen rett). Med en potetskreller, skrell hver stengel, og vri for å få så tynne skiver som mulig. Legg skivene i en serveringsskål. Visp sammen olivenolje, sitrusskall og -saft, og en klype salt og pepper i en liten bolle; vend aspargesskivene i dressingen. Legg lagvis med osten og server.