
Dypdykk i sjøen
oppskrift på en forfriskende dip inspirert av sjøen, perfekt for sommerfesten eller som en lett forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. En sekk med burlap, fersk Long Island-korn på maiskolben
- Salt og pepper
- Smør, til servering
Fremgangsmåte
- 1Forutsatt at du bor ved en uberørt saltvannskilde, bløtlegg posen med mais i vannet i 15 til 20 minutter, eller la posen ligge i vanlig saltet vann.
- 2Forvarm grillen.
- 3Plasser maisen med skallet på grillen og vend den jevnlig for å få skallet til å bli jevnt brunt. Når skallet begynner å bli forkullet, er maisen ferdig. Ta av ett og sjekk. Hvis den ikke er ferdig, legg skallet tilbake og fortsett å grille.
- 4Server med salt, pepper og masse smør.
- 5Plasser en avkjølt smørstang på en tallerken, og la hver person rotere sin skallede maiskolbe langsomt.
- 6En seer, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har gitt denne oppskriften. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.