Dypdykk i sjøen

Dypdykk i sjøen

oppskrift på en forfriskende dip inspirert av sjøen, perfekt for sommerfesten eller som en lett forrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. En sekk med burlap, fersk Long Island-korn på maiskolben
  • Salt og pepper
  • Smør, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Forutsatt at du bor ved en uberørt saltvannskilde, bløtlegg posen med mais i vannet i 15 til 20 minutter, eller la posen ligge i vanlig saltet vann.
  2. 2Forvarm grillen.
  3. 3Plasser maisen med skallet på grillen og vend den jevnlig for å få skallet til å bli jevnt brunt. Når skallet begynner å bli forkullet, er maisen ferdig. Ta av ett og sjekk. Hvis den ikke er ferdig, legg skallet tilbake og fortsett å grille.
  4. 4Server med salt, pepper og masse smør.
  5. 5Plasser en avkjølt smørstang på en tallerken, og la hver person rotere sin skallede maiskolbe langsomt.
  6. 6En seer, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har gitt denne oppskriften. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.