Antip-achos italienske nachos og fish stick parm

Antip-achos italienske nachos og fish stick parm

Lær hvordan du lager deilige antipachos italian nachos og fish stick parm. En smakfull forrett som passer til enhver anledning. Enkel å lage og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 2 fedd hvitløk, revet
  • En klype knuste rød pepperflak
  • 1 (425 g) boks knuste tomater
  • Salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 1 (312 g) boks fiskepinner (18 stykker)
  • 1 kopp revet Parmigiano-Reggiano
  • 1 ½ kopper revet provoloneost, delt
  • ½ kopp revet basilikum, ca. 10 blader
  • 6 pitabrød
  • Spray med olivenolje til koking
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket oregano
  • 3 grillede røde paprika, avrent, tørket og hakket
  • 1 liten glass marinerte sopp, avrent og hakket
  • 1 boks artisjokkhjerter i vann, avrent og delt i fire
  • ½ kopp hakkede, utkjernede oliven av god kvalitet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Varm opp en liten sauspotte med olje over middels varme. Tilsett hvitløk og knuste rød pepperflak, og kok i 1 til 2 minutter. Rør inn tomatene og krydre med salt og pepper. La det småkoke i noen minutter.
  3. 3Legg fiskestikkene i en ildfast form og hell halvparten av sausen over fisken – resten kan du reservere til servering ved bordet. Strø over ½ kopp provoloneost og parmesan, og stek i 18 minutter til fisken er sprø og osten har smeltet. Pynt med rikelig med fersk, revet basilikum.
  4. 4Mens fisken steker, del pitabrødene i båter, seks per pita, med en kniv eller kjøkkensaks. Fordel pitabrødene på et bakepapirkledd stekebrett, spray brødbitene med olivjeoljespray og krydre med hvitløkspulver og tørket oregano. Stek i 10 til 12 minutter til de er sprø. Ta ut pitachipsene og dekk med grillede røde paprika, sopp, artisjokker, oliven og resten av 1 kopp provoloneost. Sett nachosene tilbake i ovnen i 5 minutter for å smelte osten, og server deretter.