
Ristede druetomater med sammenfiltrede nudler
oppskrift på deilige ristede drue tomater kombinert med tynne nudler, perfekt som forrett eller lett hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 spiseskjeer hvitløk- infusert virgin olivenolje
- 4 kopper søte druetomater
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
- 3 kopper kyllingkraft med lavt natriuminnhold
- 450 gram angel hair-pasta eller ekstra tynne egge-nudler
- 115 gram røyket mozzarella, grovhakket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 2Drypp olivenolje over drue-tomatene, krydre med salt og pepper, og vend dem godt slik at de dekkes. Plasser tomatene på bakepapiret og kok dem til skinnene blir en rik gyldenbrun farge, ca. 10 minutter.
- 3I mellomtiden, varm kyllingkraften forsiktig opp på lav varme.
- 4Ha nudlene i en stor stekepanne over middels varme, og hell i en øse med den varme kraften. Rør godt for å forhindre at nudlene klistrer seg sammen mens kraften koker inn.
- 5Når nudlene har absorbert all kraften, tilsett en ny kopp med kraft. Fortsett å røre og tilsett resten av kraften, én kopp om gangen, og vent med å tilsette mer til den forrige er absorbert.
- 6Når all kraften er absorbert, rør inn osten og vend inn de ovnsbakte tomatene og deres stekepanne-safter.
- 7Server retten varm.