Ristede druetomater med sammenfiltrede nudler

Ristede druetomater med sammenfiltrede nudler

oppskrift på deilige ristede drue tomater kombinert med tynne nudler, perfekt som forrett eller lett hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer hvitløk- infusert virgin olivenolje
  • 4 kopper søte druetomater
  • Koshersalt og nykvernet svart pepper
  • 3 kopper kyllingkraft med lavt natriuminnhold
  • 450 gram angel hair-pasta eller ekstra tynne egge-nudler
  • 115 gram røyket mozzarella, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Drypp olivenolje over drue-tomatene, krydre med salt og pepper, og vend dem godt slik at de dekkes. Plasser tomatene på bakepapiret og kok dem til skinnene blir en rik gyldenbrun farge, ca. 10 minutter.
  3. 3I mellomtiden, varm kyllingkraften forsiktig opp på lav varme.
  4. 4Ha nudlene i en stor stekepanne over middels varme, og hell i en øse med den varme kraften. Rør godt for å forhindre at nudlene klistrer seg sammen mens kraften koker inn.
  5. 5Når nudlene har absorbert all kraften, tilsett en ny kopp med kraft. Fortsett å røre og tilsett resten av kraften, én kopp om gangen, og vent med å tilsette mer til den forrige er absorbert.
  6. 6Når all kraften er absorbert, rør inn osten og vend inn de ovnsbakte tomatene og deres stekepanne-safter.
  7. 7Server retten varm.