
Limoncello
Lær hvordan du lager den autentiske limoncello hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som digestif eller gave. Lett å lage og forfriskende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 1440 minutter
Porsjoner: 8
drikke
Ingredienser
- 1,0 kg sitroner
- 1,0 liter vodka
- 900 g sukker
- 1,0 liter vann
Fremgangsmåte
- 1Skrell alle skinnene av sitronene. Bare den gule delen skal skrelles. Legg sitronskallene i alkoholen, og la det stå på et kjølig sted i 3 til 4 dager. Når alkoholen er infusert med sitronskallene, fjern skallet fra alkoholen. I en separat bolle eller glassbeholder blander du sukker og vann. Tilsett den infuserte alkoholen i sukker- og vannblandingen. Dette vil få blandingen til å bli en vakker, lys gul farge. Oppbevar limoncelloen i fryseren. Server den med hvilken som helst dessert eller ved spesielle anledninger.