Agurksandwich med fingerstørrelse
lær hvordan du lager deilige agurkefingermat med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller småmat til sommerfesten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 skiver hvitt brød til sandwich
- 2 spiseskjeer smør, myknet
- 1/2 engelsk agurk, skrelt og tynne skiver
- 1/4 kopp majones
- 1 spiseskje finhakket gressløk
- 1 teskje gul sennep
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Smør et tynt lag smør på den ene siden av hver brødskive.
- 3Legg en enkel lag med agurkskiver på fire av brødskivene.
- 4Rør sammen majones, gressløk, sennep og litt salt og pepper i en liten bolle.
- 5Smør et tynt lag av majonesblandingen over agurkskivene.
- 6Legg de resterende brødskivene med smør oppå.
- 7Fjern skorpene og del hver smørbrød i tre fingre.