Passionsfruktchampagne-cocktail
Lær hvordan du lager en elegant passion fruit champagne cocktail. Perfekt for festlige anledninger og sommermåneder. En enkel oppskrift for en smakfull drink.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 kopp vann
- 1/2 kopp sukker
- 6 modne pasjonsfrukter, delt i to
- 1 flaske godt avkjølt champagne
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele, bland vann og sukker. Kok opp, og kok til sukkeret er helt oppløst, omtrent 2 minutter. Overfør til en liten bolle; etter at det har blitt avkjølt, dekk til og sett i kjøleskapet. (Alternativt kan du plassere sirupen i et isvannbad for å kjøle den raskt.)
- 2Skrap ut frø og juice fra hver halvdel av pasjonsfrukten, og sil gjennom en fin sil. Kast frøene.
- 3Fyll seks glass halveis med Champagne. Hell en teskje sukkerlake i hvert glass. Tilsett en spiseskje pasjonsfrukt i hvert glass, rør forsiktig; server umiddelbart.