Hello Fresh Mobile Banner
Surdeigspannkaker

Surdeigspannkaker

Lær hvordan du lager deilige sourdough pannekaker med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch, med en perfekt balanse av syrlighet og mykhet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp surdeigsstarter
  • 2. 1 egg, pisket
  • 3. 2 spiseskjeer vann
  • 4. 2 teskjeer vegetabilsk olje
  • 5. 1/3 kopp tørrmelkspulver uten fett
  • 6. 3/4 teskje salt
  • 7. 1 teskje natron
  • 8. 1 1/2 spiseskjeer hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland surdeigsstarter, egg, vann og olje i en stor bolle.
  2. 22. I en separat bolle, bland tørrmelk, salt, natron og sukker. Rør godt for å blande de tørre ingrediensene. Tilsett dette i surdeigsstarteren og rør til røren er jevn og glatt.
  3. 33. Stek på en smurt takke ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) til den er gyllenbrun på undersiden. Snu og stek på den andre siden.