
Surdeigspannkaker
Lær hvordan du lager deilige sourdough pannekaker med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch, med en perfekt balanse av syrlighet og mykhet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp surdeigsstarter
- 2. 1 egg, pisket
- 3. 2 spiseskjeer vann
- 4. 2 teskjeer vegetabilsk olje
- 5. 1/3 kopp tørrmelkspulver uten fett
- 6. 3/4 teskje salt
- 7. 1 teskje natron
- 8. 1 1/2 spiseskjeer hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Bland surdeigsstarter, egg, vann og olje i en stor bolle.
- 22. I en separat bolle, bland tørrmelk, salt, natron og sukker. Rør godt for å blande de tørre ingrediensene. Tilsett dette i surdeigsstarteren og rør til røren er jevn og glatt.
- 33. Stek på en smurt takke ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) til den er gyllenbrun på undersiden. Snu og stek på den andre siden.