Blackberry-Thyme Scones
oppskrift på blackberry-thyme scones, perfekte til frokost eller te. enkel å lage, med friske bær og urter. oppdag denne deilige baksten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 kopp havregryn
- 3. 1/3 kopp smør, skåret i små biter
- 4. 1 spiseskje sukker, eller mer etter smak
- 5. 1/2 kopp halvhav, eller fløte
- 6. 2 egg, pisket
- 7. 1 kopp ferske bjørnebær
- 8. 1 teskje hakket fersk timian
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 22. Kjør mel, havregryn, smør og sukker sammen i en food processor til blandingen ligner en grov deig.
- 33. Bland sammen halvt og halvt og egg i en bolle, og sett til side 1 spiseskje. Tilsett eggeblandingen i melblandingen i food processoren og pulser til det dannes en myk deig.
- 44. Hell deigen ut på et lett melet arbeidsbord. Trykk deigen ut i en sirkel ca. 2,5 cm tykk. Gni forsiktig inn bringebærene i toppen av deigen; pensle med den reserverte eggeblandingen og dryss over timian. Skjær i seks vinger og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen til sconesene er gylne og sprø, ca. 15 minutter.