Blackberry-Thyme Scones

Blackberry-Thyme Scones

oppskrift på blackberry-thyme scones, perfekte til frokost eller te. enkel å lage, med friske bær og urter. oppdag denne deilige baksten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 2. 1 kopp havregryn
  • 3. 1/3 kopp smør, skåret i små biter
  • 4. 1 spiseskje sukker, eller mer etter smak
  • 5. 1/2 kopp halvhav, eller fløte
  • 6. 2 egg, pisket
  • 7. 1 kopp ferske bjørnebær
  • 8. 1 teskje hakket fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. Kjør mel, havregryn, smør og sukker sammen i en food processor til blandingen ligner en grov deig.
  3. 33. Bland sammen halvt og halvt og egg i en bolle, og sett til side 1 spiseskje. Tilsett eggeblandingen i melblandingen i food processoren og pulser til det dannes en myk deig.
  4. 44. Hell deigen ut på et lett melet arbeidsbord. Trykk deigen ut i en sirkel ca. 2,5 cm tykk. Gni forsiktig inn bringebærene i toppen av deigen; pensle med den reserverte eggeblandingen og dryss over timian. Skjær i seks vinger og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til sconesene er gylne og sprø, ca. 15 minutter.