Hello Fresh Mobile Banner
Tranebær-kyllingpizza

Tranebær-kyllingpizza

Lær hvordan du lager en deilig cranberry turkey pizza med saftig kalkun og frisk tyttebær. Perfekt for en smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 skivede sjalottløk
  • 2. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 1 kopp ferske tranebær
  • 4. 1 appelsin, revet skall og saften
  • 5. 1 spiseskje fersk finhakket ingefær
  • 6. Salt og svart pepper
  • 7. 2 små ferdige pizzabunner
  • 8. 1 krydret italiensk kalkunpølse, uten skinn og smuldret
  • 9. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 10. 1/2 kopp revet Monterey Jack
  • 11. Chilikvaster

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. I en liten stekepanne sautér finhakkede sjalottløk i olivenolje. Tilsett tranebær, revet appelsinskall og -saft, samt ingefær. La det småkoke til væsken er redusert med 50 prosent. Smak til med krydder.
  3. 33. Fordel den avkjølte tranebærsausen på pizzabunnen, legg på kalkunpølse, Parmesan, Monterey Jack og chiliflak. Stek i 15 til 20 minutter, og sørg for at pølsen er gjennomstekt.