Kyllingbryst Chasseur Supremes de Volaille Chasseur
oppskrift på kyllingbryst chasseur, en klassisk fransk rett med smakfulle ingredienser og enkel tilberedning. perfekt for en velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 °C.
- 22. Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm 1 teskje av oljen i en stor non-stick stekepanne over middels varme. Legg forsiktig kyllingbrystene, med skinnsiden ned, i pannen. Stek i 3 minutter, eller til skinnet har fått en fin brunfarge. Overfør kyllingen, med skinnsiden opp, til en non-stick langpanne. Sett til side stekepannen.
- 33. Stek kyllingen i 20 minutter, eller til saften er klar når du stikker i den med en kniv.
- 44. Mens kyllingen koker, fjern det meste av fettet fra stekepannen. Tilsett gulrøttene og løken i pannen. Stek over middels varme i 3 minutter, eller til grønnsakene begynner å karamellisere. Tilsett kraften og øk varmen til høy. Kok opp, og skru deretter ned varmen til middels. La det småkoke i 10 minutter, eller til væsken har redusert til halvparten. Sil gjennom en fin sil over i en liten bolle; fjern eventuelt fett som legger seg på overflaten.
- 55. Varm den resterende teskjeen med olje i en middels stekepanne over middels varme. Tilsett sopp og sjalottløk. Stek i 5 minutter, eller til soppen er gyllen. Krydre med salt. Ta pannen av varmen og tilsett cognac. Tenn forsiktig på cognacen med en lang fyrstikk. La flammen brenne ut, og tilsett vinen. Sett pannen tilbake på varmen.
- 66. Kok opp over middels-høy varme. Skru ned varmen til middels og la det småkoke i 10 minutter, eller til væsken har redusert til halvparten. Tilsett den reserverte kraften og la det småkoke i 5 minutter, eller til sausen er tykk nok til å dekke baksiden av en skje. Rør inn estragon. Smak til og juster krydderet.
- 77. Fjern skinnet fra kyllingbrystene. Skjær forsiktig kjøttet