B. Smiths sukkerkaker
Lær hvordan du lager perfekte sukkerkaker med b. smith's oppskrift. En enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp (1 stang) smør, romtemperert
- 2. 1 kopp sukker
- 3. 2 store eggeplommer
- 4. 3 1/4 teskje vanilje
- 5. 2 3/4 teskje kremfløte
- 6. 2 kopper siktet bleket mel
- 7. 1 teskje bakepulver
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. Smørfett, til å smøre bakepapirene
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, pisk smør og sukker sammen til det blir lyst og luftig. Tilsett eggeplommene, og pisk godt. Bland inn vanilje og kremfløte, og rør godt sammen. På et ark med bakepapir sikt sammen mel, bakepulver og salt. Tilsett gradvis melet i smørblandingen, og rør til det er godt blandet. Dekk deigen med plastfolie. La den hvile i kjøleskapet i flere timer. Smør to bakeplater. Plasser en ovnrack i den nederste tredjedelen av ovnen, og en i den øverste tredjedelen. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. På et melet bord, kjevle ut deigen til ca. 0,5 cm tykkelse. Stikk ut kjeks med utstikkere, og legg dem på bakeplatene. Stek i den forvarmede ovnen i 10 til 12 minutter, eller til kjeksene er lett gyldne.