Gresskar- og kokosbrød

Gresskar- og kokosbrød

Lær hvordan du lager en deilig pumpkin coconut bread, perfekt for høsten. En enkel oppskrift på mykt brød med gresskar og kokos, ideell for en sunn og smakfull frokost eller snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvitt sukker
  • 2. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 3. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 4. 4 egg
  • 5. 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
  • 6. 3 ½ kopper hvetemel
  • 7. 2 teskjeer natron
  • 8. 2 teskjeer salt
  • 9. ½ teskje malt nellik
  • 10. 1 ½ teskjeer malt kanel
  • 11. 1 teskje malt allehånde
  • 12. 1 teskje malt muskatnøtt
  • 13. ⅔ kopp vann
  • 14. 1 kopp kokosflak
  • 15. ½ kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel to 23 x 13 cm (9 x 5 tommer) brødformer.
  2. 22. Bland sammen sukker, olje og egg. Rør inn gresskaret. Tilsett mel, salt, natron og krydder, og deretter vann. Rør forsiktig til alt er akkurat fuktig. Vend inn kokos og nøtter. Hell røren i de forberedte formene.
  3. 33. Stek i 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.