Hummus- og grillede grønnsaksrullade

Hummus- og grillede grønnsaksrullade

Lær hvordan du lager en smakfull hummus og grillet grønnsaksrull, perfekt som en sunn forrett eller lunsj. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 mellomstore zucchini, kuttet på langs i 0,6 cm skiver
  • 2 teskjeer olivenolje
  • 1/8 teskje salt
  • En klype nykvernet svart pepper
  • 1 kopp ferdigkjøpt hummus
  • 4 store fullkornstortillalefser (ca. 23 cm i diameter)
  • 1/4 kopp pinjekjerner, ristet
  • 1 middels stor rød paprika, tynne skiver
  • 60 gram babyspinatblader (2 kopper lett pakket)
  • 1/2 kopp rødløk, tynne skiver i halvmåner
  • 1/4 kopp ferske mynteblader

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm grillen eller grillpannen på middels varme. Pensle begge sider av squashskivene med oljen, og krydre med salt og pepper. Grill til de er møre og lett brune, ca. 4 minutter på hver side.
  3. 3Smør 1/4 kopp hummus på hver brødskive. Strø over 1 spiseskje pinjekjerner. Topp med 3 skiver zucchini, 2 biter rød paprika, 1/2 kopp spinat, noen skiver løk, og 1 spiseskje mynte. Rull dem sammen og del i to på skrå.
  4. 4Utmerket kilde til: kobber, fiber, folat, jern, magnesium, mangan, fosfor, tiamin, vitamin A, vitamin B6, vitamin C, protein
  5. 5God kilde til: niacin, kalium, riboflavin, vitamin K, sink