
Hummus- og grillede grønnsaksrullade
Lær hvordan du lager en smakfull hummus og grillet grønnsaksrull, perfekt som en sunn forrett eller lunsj. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 mellomstore zucchini, kuttet på langs i 0,6 cm skiver
- 2 teskjeer olivenolje
- 1/8 teskje salt
- En klype nykvernet svart pepper
- 1 kopp ferdigkjøpt hummus
- 4 store fullkornstortillalefser (ca. 23 cm i diameter)
- 1/4 kopp pinjekjerner, ristet
- 1 middels stor rød paprika, tynne skiver
- 60 gram babyspinatblader (2 kopper lett pakket)
- 1/2 kopp rødløk, tynne skiver i halvmåner
- 1/4 kopp ferske mynteblader
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm grillen eller grillpannen på middels varme. Pensle begge sider av squashskivene med oljen, og krydre med salt og pepper. Grill til de er møre og lett brune, ca. 4 minutter på hver side.
- 3Smør 1/4 kopp hummus på hver brødskive. Strø over 1 spiseskje pinjekjerner. Topp med 3 skiver zucchini, 2 biter rød paprika, 1/2 kopp spinat, noen skiver løk, og 1 spiseskje mynte. Rull dem sammen og del i to på skrå.
- 4Utmerket kilde til: kobber, fiber, folat, jern, magnesium, mangan, fosfor, tiamin, vitamin A, vitamin B6, vitamin C, protein
- 5God kilde til: niacin, kalium, riboflavin, vitamin K, sink