
Evelyns rullede sukkerkaker
oppskrift på evelyn's rullede sukkerkaker – perfekte til jul eller helgemiddager. enkle å lage og deilige å nyte. lær hvordan du lager dem steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 2. 1 kopp fettstoff (smør eller margarin)
- 3. 3/4 kopp melk
- 4. 2 egg
- 5. 1 teskje bakepulver
- 6. 1 teskje natron
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 3 1/2 kopper hvetemel
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Rør sammen smørfettet og sukkeret til en kremet konsistens. Bland inn eggene og pisk godt.
- 33. I en separat bolle, sikt sammen mel, bakepulver, natron og salt. Tilsett melet i smør- og sukkerblandingen i tre omganger. Etter hver tredjedel, tilsett 1/4 kopp melk og bland godt. Deigen vil være myk.
- 44. Legg deigen på en godt melet overflate og elt inn litt ekstra mel slik at den kan kjevles ut. Bruk din favorittkakeutstikker til å stikke ut kjeks.
- 55. Overfør kjeksene til et bakepapirkledd stekebrett og stek i 10 minutter. Jeg snur på brettene mine, og baker hvert brett i 5 minutter på midterste rille, deretter 5 minutter på øverste rille.