Evelyns rullede sukkerkaker

Evelyns rullede sukkerkaker

oppskrift på evelyn's rullede sukkerkaker – perfekte til jul eller helgemiddager. enkle å lage og deilige å nyte. lær hvordan du lager dem steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 2. 1 kopp fettstoff (smør eller margarin)
  • 3. 3/4 kopp melk
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 teskje bakepulver
  • 6. 1 teskje natron
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 3 1/2 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Rør sammen smørfettet og sukkeret til en kremet konsistens. Bland inn eggene og pisk godt.
  3. 33. I en separat bolle, sikt sammen mel, bakepulver, natron og salt. Tilsett melet i smør- og sukkerblandingen i tre omganger. Etter hver tredjedel, tilsett 1/4 kopp melk og bland godt. Deigen vil være myk.
  4. 44. Legg deigen på en godt melet overflate og elt inn litt ekstra mel slik at den kan kjevles ut. Bruk din favorittkakeutstikker til å stikke ut kjeks.
  5. 55. Overfør kjeksene til et bakepapirkledd stekebrett og stek i 10 minutter. Jeg snur på brettene mine, og baker hvert brett i 5 minutter på midterste rille, deretter 5 minutter på øverste rille.