
Søt ananasbakst
oppskrift på en deilig søt ananasbakst som er perfekt som dessert eller til kaffen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1,5 dl hvitt sukker
- 1,25 dl smør
- 8 egg
- 10 skiver brød, i terninger
- 2 bokser (ca. 225 g) ananas på boks, avrent
- 6 ananasringer, eller etter behov
- 6 maraschino-kirsebær, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Pisk sukker og smør sammen i en bolle med en elektrisk mikser til det er kremet og glatt; tilsett egg. Pisk til røren er luftig. Vend inn brød og knust ananas i røren; hell den i en ildfast form på 23x33 cm. Pynt med ananasringer og maraschino-kirsebær på toppen av røren.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til den er lett brunet og fast i midten, ca. 45 til 50 minutter.