Havregryns-rosin-kaker VII

Havregryns-rosin-kaker VII

oppskriften på oatmeal raisin cookies vii er enkel å følge og gir myke, smakfulle kjeks. perfekt for ferske bakere og kjekssultne familier.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1 egg
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 3/4 kopp selvhevende mel
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/4 teskje salt
  • 1 1/2 kopper hurtigkokte havregryn
  • 1 kopp rosiner

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  2. 2I en middels stor bolle, pisk sammen smør, brunt sukker og hvitt sukker til en jevn røre. Rør inn egget, deretter vaniljen. Bland mel, natron, kanel og salt, og vend det inn i den kremete blandingen. Vend inn havregryn og rosiner. Fordel jevnt i den forberedte formen.
  3. 3Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen, til kantene begynner å bli brune. La avkjøle i formen før du skjærer i barer.