Banan-kakede cookies

Banan-kakede cookies

Lær hvordan du lager myke og smakfulle banana cake cookies. Perfekt som en søt snack eller dessert. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp fettstoff (for eksempel margarin eller smør)
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 kopp most bananer
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt nellik
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 3 kopper siktet melis
  • 1 spiseskje smør, smeltet
  • 3/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 spiseskjeer melk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Rør smøret mykt; tilsett brunt sukker og pisk godt. Tilsett egg og banan; pisk godt.
  3. 3Sikt sammen mel, bakepulver, natron, salt og krydder. Tilsett det tørre i den kremete blandingen; bland godt. Rør inn pekannøtter.
  4. 4Sett deigen i runde spiseskjeer med 2 tommers mellomrom på smurte bakeark. Stek i 12 minutter. Ta ut og avkjøl på rist. Dypp halve avkjølte kjeks i melisglasur.
  5. 5For å lage glasur: Bland 3 kopper melis, 1 spiseskje smeltet smør eller margarin, og 3/4 teskje vaniljeekstrakt. Tilsett melk til ønsket konsistens (du kan trenge litt ekstra), og pisk til glatt.