
Grillet sitrus-salat med Cointreau og brunt sukker
oppskrift på en frisk og smakfull broiled citrus salat med en touch av cointreau og brunt sukker. perfekt som forrett eller lett dessert, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kvart glass med sitrusfruktssalat, avrent
- 3 unser Cointreau eller annen appelsinlikør
- 1/3 kopp brunt sukker, 3 neve
- Flere kvister fersk mynte, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Arranger de drenerte sitrusfruktene i en ildfast form. Hell likør over frukten. Strø over 3 neveer med brunt sukker, jevnt fordelt. Sett formen under en varm grill, 15 centimeter fra varmekilden, i 7 eller 8 minutter til sukkeret begynner å bli gyllent og bobler. Pynt den varme formen med revet eller hakket fersk mynte, og server.