Syltet blomkålblanding

Syltet blomkålblanding

Lær hvordan du lager en smakfull pickled cauliflower medley. En enkel oppskrift som passer perfekt som tilbehør eller snacks. Perfekt for sommer og høst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 hode fersk blomkål, delt i buketter
  • 4 hele sylteagurker, delt i fire og kuttet i biter
  • 1/4 søt rød løk, hakket
  • 2 teskjeer sukker
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp sylteagurkjuice
  • 1/4 kopp skivede reddiker

Fremgangsmåte

  1. 1Kok blomkål i en liten mengde kokende vann i 8 til 10 minutter, eller til den er sprøtt mør. Sil av væsken.
  2. 2Bland sammen blomkål, sylteagurk, løk, sukker og hvitløk i en bolle. Tilsett sylteagurkjuicen og rør forsiktig. Dekk til og la det stå i kjøleskapet over natten. Sil av sylteagurkjuicen. Vend inn reddiker før servering.