Syltet blomkålblanding
Lær hvordan du lager en smakfull pickled cauliflower medley. En enkel oppskrift som passer perfekt som tilbehør eller snacks. Perfekt for sommer og høst.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hode fersk blomkål, delt i buketter
- 4 hele sylteagurker, delt i fire og kuttet i biter
- 1/4 søt rød løk, hakket
- 2 teskjeer sukker
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 kopp sylteagurkjuice
- 1/4 kopp skivede reddiker
Fremgangsmåte
- 1Kok blomkål i en liten mengde kokende vann i 8 til 10 minutter, eller til den er sprøtt mør. Sil av væsken.
- 2Bland sammen blomkål, sylteagurk, løk, sukker og hvitløk i en bolle. Tilsett sylteagurkjuicen og rør forsiktig. Dekk til og la det stå i kjøleskapet over natten. Sil av sylteagurkjuicen. Vend inn reddiker før servering.



