
Kimchi relish
lær hvordan du lager kimchi relish, en spennende koreansk siderett med fermentert kål og krydder. enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3/4 kopp hakket Napa-kimchi av kinakål
- 2. 6 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 3. 1/4 kopp fersk limesaft
- 4. 3 spiseskjeer hakket frisk gressløk
- 5. 2 spiseskjeer redusert-salt soyasaus
- 6. 1 1/2 spiseskje lys agavesirup (nektar) eller honning
- 7. 1 1/2 spiseskje Sriracha
- 8. Fin sjøsalt og nykvernet svart pepper
- 9. Informasjon om ingredienser: Napa-kimchi av kinakål fås kjøpt i koreanske butikker, noen supermarkeder og på melkimchi.com.
Fremgangsmåte
- 11. Bland kimchi, olje, limesaft, gressløk, soyasaus, agavesirup og Sriracha i en middels bolle. Krydre med salt og pepper. Forberedelse i forkant: Røren kan lages én uke i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
- 22. Bland kimchi, olje, limesaft, gressløk, soyasaus, agavesirup og Sriracha i en middels bolle. Krydre med salt og pepper. Forberedelse i forkant: Røren kan lages én uke i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.



