Kimchi relish

Kimchi relish

lær hvordan du lager kimchi relish, en spennende koreansk siderett med fermentert kål og krydder. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp hakket Napa-kimchi av kinakål
  • 2. 6 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 1/4 kopp fersk limesaft
  • 4. 3 spiseskjeer hakket frisk gressløk
  • 5. 2 spiseskjeer redusert-salt soyasaus
  • 6. 1 1/2 spiseskje lys agavesirup (nektar) eller honning
  • 7. 1 1/2 spiseskje Sriracha
  • 8. Fin sjøsalt og nykvernet svart pepper
  • 9. Informasjon om ingredienser: Napa-kimchi av kinakål fås kjøpt i koreanske butikker, noen supermarkeder og på melkimchi.com.

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kimchi, olje, limesaft, gressløk, soyasaus, agavesirup og Sriracha i en middels bolle. Krydre med salt og pepper. Forberedelse i forkant: Røren kan lages én uke i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.
  2. 22. Bland kimchi, olje, limesaft, gressløk, soyasaus, agavesirup og Sriracha i en middels bolle. Krydre med salt og pepper. Forberedelse i forkant: Røren kan lages én uke i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.