Jeri's Spicy Buffalo Wings

Jeri's Spicy Buffalo Wings

Lær hvordan du lager jeri's spicy buffalo wings med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller snack med en krydret vri.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kyllingvinger
  • 2. 3 spiseskjeer eplesidereddik
  • 3. 1 teskje hvitløksalt
  • 4. 1 teskje paprika
  • 5. 1 teskje knuste rød pepperflak
  • 6. 1/2 teskje løksalt
  • 7. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 8. 1/2 kopp hvetemel
  • 9. 1 kopp fettstof (for eksempel kortning)
  • 10. 1/2 kopp smør
  • 11. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 12. 1/2 kopp sterk peppersaus, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Vend kyllingvingene i en stor bolle med eplesidereddik, hvitløkssalt, paprika, rød pepperflak, løkssalt og svart pepper for å dekke; dekk bollen med plastfolie.
  2. 22. Mariner kyllingen i kjøleskapet i 1 til 4 timer.
  3. 33. Strø mel over kyllingvingene; vend for å dekke. Kast eventuelt resterende marinade.
  4. 44. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  5. 55. Varm opp fett i en stor stekepanne over middels høy varme; stek kyllingen i det varme fettet til den er gyllen, 5 til 7 minutter på hver side.
  6. 66. Legg de stekte kyllingbitene på et stekebrett.
  7. 77. Stek kyllingen i den forvarmede ovnen til den ikke lenger er rosa ved beinet og saften renner ut, ca. 20 minutter; fjern kyllingen og legg den på et fat dekket med kjøkkenpapir for å renne av.
  8. 88. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme.
  9. 99. Kok hvitløk i det smeltede smøret til den er gjennomsiktig, ca. 2 minutter.
  10. 1010. Rør inn hot sauce i smøret og hvitløken; skru ned varmen til lav og la sausen småkoke i 5 minutter. Overfør sausen til en stor bolle.
  11. 1111. Flytt den avdryppende kyllingen i porsjoner til bollen med sausen og vend for å dekke.
  12. 1212. Drypp eventuelt resten av sausen over vingene før servering.