
Jeri's Spicy Buffalo Wings
Lær hvordan du lager jeri's spicy buffalo wings med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller snack med en krydret vri.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pund kyllingvinger
- 2. 3 spiseskjeer eplesidereddik
- 3. 1 teskje hvitløksalt
- 4. 1 teskje paprika
- 5. 1 teskje knuste rød pepperflak
- 6. 1/2 teskje løksalt
- 7. 1/2 teskje malt svart pepper
- 8. 1/2 kopp hvetemel
- 9. 1 kopp fettstof (for eksempel kortning)
- 10. 1/2 kopp smør
- 11. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 12. 1/2 kopp sterk peppersaus, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Vend kyllingvingene i en stor bolle med eplesidereddik, hvitløkssalt, paprika, rød pepperflak, løkssalt og svart pepper for å dekke; dekk bollen med plastfolie.
- 22. Mariner kyllingen i kjøleskapet i 1 til 4 timer.
- 33. Strø mel over kyllingvingene; vend for å dekke. Kast eventuelt resterende marinade.
- 44. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 55. Varm opp fett i en stor stekepanne over middels høy varme; stek kyllingen i det varme fettet til den er gyllen, 5 til 7 minutter på hver side.
- 66. Legg de stekte kyllingbitene på et stekebrett.
- 77. Stek kyllingen i den forvarmede ovnen til den ikke lenger er rosa ved beinet og saften renner ut, ca. 20 minutter; fjern kyllingen og legg den på et fat dekket med kjøkkenpapir for å renne av.
- 88. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme.
- 99. Kok hvitløk i det smeltede smøret til den er gjennomsiktig, ca. 2 minutter.
- 1010. Rør inn hot sauce i smøret og hvitløken; skru ned varmen til lav og la sausen småkoke i 5 minutter. Overfør sausen til en stor bolle.
- 1111. Flytt den avdryppende kyllingen i porsjoner til bollen med sausen og vend for å dekke.
- 1212. Drypp eventuelt resten av sausen over vingene før servering.


