Fersk- og pekannøttsalat

Fersk- og pekannøttsalat

Lær hvordan du lager en deilig peach and pecan salad. En frisk og enkel salat med fersk frukt og sprø nøtter, perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer eplecidereddik
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2 store modne fersken, skåret i omtrent 16 biter
  • 1 hode Boston Bibb-salat, vasket og godt tørket
  • 1 kopp ristet pekannøtt-halvdelinger
  • 4 unser geitost, delt i 4 biter og smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, tilsett eplesidereddik og sjalottløk, og krydre med salt og pepper. Visp forsiktig inn olivenoljen til det er helt blandet.
  2. 2Legg fersken, salatblader, pecannøtter, geitost og dressingen i en stor bolle. Vend godt slik at dressingen fordeles jevnt. Fordel salaten på 4 salatfat. Server umiddelbart.