
Fersk- og pekannøttsalat
Lær hvordan du lager en deilig peach and pecan salad. En frisk og enkel salat med fersk frukt og sprø nøtter, perfekt for sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer eplecidereddik
- 1 sjalottløk, finhakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 2 store modne fersken, skåret i omtrent 16 biter
- 1 hode Boston Bibb-salat, vasket og godt tørket
- 1 kopp ristet pekannøtt-halvdelinger
- 4 unser geitost, delt i 4 biter og smuldret
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, tilsett eplesidereddik og sjalottløk, og krydre med salt og pepper. Visp forsiktig inn olivenoljen til det er helt blandet.
- 2Legg fersken, salatblader, pecannøtter, geitost og dressingen i en stor bolle. Vend godt slik at dressingen fordeles jevnt. Fordel salaten på 4 salatfat. Server umiddelbart.