
Bruschetta
Lær hvordan du lager perfekt bruschetta med friske ingredienser. En enkel oppskrift som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 modne tomater i skiver
- 8 skiver stort landbrød
- 8 fedd hvitløk
- 16 ss ekstra jomfru olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Blansjer tomaten i kokende, saltet vann i omtrent 15 sekunder. Sil av og dypp den i isvann. Sil av igjen og skrell. Kutt tomatene i terninger og la dem renne av for å fjerne overflødig fuktighet. Del brødskivene i to og rist dem på begge sider til de er gylne og sprø.
- 2Skrell hvitløken og del den i to. Gni de ristet brødskivene med hvitløken, og drypp hver skive med 1 spiseskje olivenolje. Topp skivene med knust tomatpulp. Krydre med salt og pepper.
- 3Server umiddelbart.
- 4Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.