
Sjømat grillet i folie
oppskrift på sjømat grillet i folie. enkel, rask og smakfull tilberedning av fersk sjømat perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 filéter av flyndre
- 2. 1/2 kopp løk, grovhakket
- 3. 1 lime, skivet
- 4. 2 hvitløksfedd, hakket
- 5. Salt og pepper
- 6. Kapers, etter smak
- 7. Smør
- 8. Extra virgin olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Legg filetene på et stykke aluminiumsfolie. Legg løk, sitron og hvitløk oppå filetene. Krydre med salt og pepper, og strø noen kapers over. Tilsett litt smør og olje. Lukk folien, slik at det danner en teltform, og legg den på grillen. Grill i 10 til 15 minutter, til fisken akkurat er ugjennomsiktig og mør.