Sønnens potetsalat

Sønnens potetsalat

oppskrift på the son's potato salad - en klassisk og enkel rett som passer perfekt til sommermåltidet eller som tilbehør til grillen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 mellomstore røde poteter, uskrelte
  • 2. ½ kopp lett rømme
  • 3. 2 spiseskjeer majones
  • 4. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 5. 1 teskje sitronpepper-krydder
  • 6. 1 teskje sitronskall
  • 7. Saften av ½ sitron
  • 8. 1 kopp hakket selleri
  • 9. ½ kopp frosne erter, kokt i henhold til pakningsanvisningene
  • 10. ¼ kopp hakkede ferske persilleblader
  • 11. ¼ kopp hakket pimiento-paprika
  • 12. ¼ kopp hakket rød paprika
  • 13. 2 hardkokte egg, hakket
  • 14. ¼ kopp hakket grønn løk, toppene
  • 15. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg potetene i en kjele og dekk dem med kaldt vann. Kok opp og kok til de er møre, ca. 10 til 15 minutter. La dem avkjøle litt, til de er håndterbare, og skjær dem deretter i terninger på størrelse med en munnfull. Bland sammen majones, Dijon-sennep, sitronpepper, sitronskall og sitronsaft i en stor bolle.
  2. 22. Bland sammen selleri, erter, persille, pimiento, paprika og egg i en separat bolle. Tilsett dressingen og potetene, rør godt sammen, og topp med grønn løk og salt. Server ved romtemperatur.