Agurksalat og dillpasta-salat
oppskrift på en frisk agurk- og dillpasta salat, perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper makaroni
- 2. 2 kopper agurk – skrelt, frøet ut og hakket
- 3. 1 kopp hakkede tomater
- 4. 1 kopp lett rømme
- 5. 1/2 kopp skummet melk
- 6. 1 spiseskje hakket frisk dill
- 7. 1/2 teskje grovkvernet svart pepper
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 1 spiseskje destillert hvit eddik
Fremgangsmåte
- 11. Kok pasta i kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av vannet, og skyll i kaldt vann. Overfør nudlene til en stor bolle.
- 22. I en separat bolle, bland sammen rømme, melk, dill, eddik, salt og pepper. Sett dressingen til side.
- 33. Bland agurk og tomater inn i pastaen. Hell over dressingen, og bland godt. Dekk til, og sett i kjøleskapet i minst 1 time, helst over natten. Rør om rett før servering.